11:54 μ.μ.
0


 Την παράσταση την τελευταία εβδομάδα έκλεψε η Κοιλάδα . Πρώτα με την εκδήλωση της γιορτής του ψαρά όπου παραβρέθηκαν  το σύνολο των
παραθεριστών της Ερμιονίδας και την Τρίτη το βράδυ με την περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας και τα δεκάδες βεγγαλικά πού διέσχιζαν τον Κοιλαδιώτικο ουρανό όπου καί πάλι πολλοί παραθεριστές αλλά και ντόπιοι συνόδεψαν τον επιτάφιο.. 
Όλα αυτά μόνο τυχαία δεν έγιναν αφού πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ένας άνθρωπος πού μοχθεί για τον τόπο πού γεννήθηκε. Δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας τον Μανώλη Φασιλή. Έχουν αναγνωρίσει το έργο του άνθρωποι πού τον ψήφισαν αλλά και άνθρωποι πού δεν τον ψήφισαν. Επίσης ξέχωρα από τις εκδηλώσεις θα πρέπει να του χρεώσουμε και την καθαριότητα πού έχουν μικροί και μεγάλη δρόμοι της Κοιλάδας. Πραγματικά έχει κάνει το όμορφο αυτό ψαροχώρι του Δήμου Ερμιονίδας στολίδι.

Συναντήσαμε τον Μανώλη λίγο μετά από την περιφορά του επιταφίου και πραγματικά έβλεπες στο πρόσωπό του την ικανοποίηση πού όλα πήγαν τέλεια.Του ζητήσαμε να μας κάνει μία δήλωση και να δώσει τις ευχές του στους αναγνώστες μας :

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά η Παναγία να μας δίνει υγεία και υπομονή να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας από κοντά.
. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού Αυγούστου στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γεώργιο Φασιλή που ζει στην Αμερική που μας έκανε χορηγία τα βεγγαλικά στην γιορτή του ψαρά και παραμονή της Παναγίας.