7:45 π.μ.
0

Οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Κρανιδίου κατάφεραν, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής , να δοθούν όλα τα εισιτήρια που είχαν εκτυπωθεί και να μαζέψουν ένα πολύ
σεβαστό ποσό για την  ΦΛΟΓΑ. Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή έως το τέλος του οι «Αντίπαλοι» ήταν αγκαλιασμένοι, το αποτέλεσμα 6-2 υπέρ των Αστυνομικών .
Παρόντες ο Δήμαρχος Ερμιονίδος  Δημήτρης ΚΑΜΙΖΗΣ ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους Αστυνομικούς όσο και τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ για την πρωτοβουλία τους ο Αστυνομικός  Δ/ντης  ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης και πλήθος κόσμου επώνυμοι και ανώνυμοι. Στον αγώνα  με την ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ πήραν μέρος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  Ερμιονίδος  διαιτητής ο Χρήστος ΠΑΛΥΒΟΣ. 
Παρουσία του Αστυν. Δ/ντη κ. ΣΙΑΧΑΜΗ ο Διοικητής του Α.Τ. Κρανιδίου Υπαστυνόμος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος παραδίδει στον πρόεδρο της  ΦΛΟΓΑΣ τις εισπράξεις  από τον αγώνα.

Στην συνέχεια σε γνωστή ψαροταβέρνα της Κοιλάδας ο Δήμος παρέθεσε δείπνο και στις δύο ομάδες. Τα ψάρια ήταν πρόσφορα του κ. Παναγιώτη ΑΓΡΙΜΗ