7:56 μ.μ.
0

Σχόλιο : Πετάξτε τες και συνταχθείτε με τον ελληνικό λαό, γιατί όταν έρθει η ώρα της λευτεριάς, θα εισπράξετε κι εσείς το μένος του. Και τότε, δεν σας σώζει κανείς!

Πρέπει να καταλάβουν όλοι πλέον οτι μέρα με τη μέρα, "κομμάτι-κομμάτι" της ελληνικής κοινωνίας, "οδηγούνται" στο κενό, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση....Και πρώτοι αυτοί που δεν είχαν κανένα "κομπόδεμα"....Να είναι σίγουροι οτι θα ακολουθήσουν στο δρόμο για την καταστροφή και αυτοί που προνόησαν κάποια στιγμή ή λόγω συγκυρίας είχαν και έχουν καταθέσεις και περνάνε προς στιγμή καλά....Να είναι βέβαιοι και αυτοί οτι .......σύντομα με τους τρόπους που σκαρφίζονται οι ντόπιοι τροικανοί της κυβέρνησης, θα χάσουν τα λεφτά τους σε ακόμη πιο σύντομο χρονικό διάστημα απο αυτό που υπολόγιζαν.....Φαίνεται οτι οι συνεργάτες των κατακτητών μας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, έχουν βάλει ως στόχο το σύνολο του ελληνικού λαού, αφήνοντας απ' έξω όπως πάντα το μεγάλο κεφάλαιο....τους μεγαλοτραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους πολιτικούς του συναφιού τους που πλούτισαν εις βάρος του δημοσίου και του ελληνικού λαού.....Η θέση των αστυνομικών, των ανδρών των ΜΑΤ και ..όλων των εργαζομένων σε όλους τους τομείς εργασίας, είναι ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ....Εξάλλου, βρίσκονται σ' αυτή τη θέση δίνοντας όρκο όταν ανέλαβαν υπηρεσία οτι θα υπηρετούν το Σύνταγμα και τους νόμους, υπερασπιζόμενοι τον Ελληνισμό, την Πατρίδα, την ελληνική οικογένεια και το δικαίωμά τους στην ασφάλεια και στη ζωή......
 
Το bloko.gr έλαβε χθες το βράδυ επιστολή που υπογράφεται από αστυνομικούς των ΜΑΤ και οι οποίοι δηλώνουν μεταξύ άλλων πως έχουν εξαντληθεί εξαιτίας της υπεραπασχόλησης. 
"Είμαστε μια ομάδα αστυνομικών στα ΜΑΤ. 'Εχουμε ξεπεράσει...κατά πολύ τα όρια των αντοχών μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική αφαίμαξη που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας, ούτε η αντιμετώπιση που έχουμε από τον κόσμο αλλά και από συναδέλφους. Μας θεωρούν και κυρίως η ηγεσία ως υποζύγια που μπορούν να τα κάνουν ότι και όποτε θέλουν. 

Χθες, με αφορμή όσα έγιναν στο ΥΕΘΑ γράψατε για τη διάθεση μας σε μέτρα στα δικαστήρια, στο υπουργείο Οικονομικών, στο υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΠΥΥ, στο ΥΕΘΑ, στη ΓΑΔΑ και στους καθημερινούς προς φύλαξη στόχους, γεγονός που δεν ήταν μόνο χθεσινό φαινόμενο, αλλά καθημερινό και όσο περνούν οι μέρες τα προβλήματα επιδεινώνονται. 

Δεν μας έφταναν όμως μόνο τα μέτρα και οι συγκεντρώσεις, εμείς σηκώνουμε και το μεγαλύτερο βάρος του <<Ξένιου Δία>>. Μετά τα χθεσινά, τα προχθεσινά, τα γήπεδα κοκ και δίχως πολλοί από εμάς να έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης έστω και στοιχειώδους χρόνου στην οικογένεια μας, μας ανακοίνωσαν χθες το βράδυ ότι θέλουν 7 διμοιρίες για το κέντρο της Αθήνας και για νέους ελέγχους για λαθρομετανάστες. 

Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στα όρια της φυσικής εξάντλησης και όχι μόνο;" 

Το bloko.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αττικής Δημήτρη Καραγιαννόπουλο για να διαπιστώσει εάν όσα καταγγέλλονται ευσταθούν και πήραμε την εξής αποστομωτική απάντηση. "Και λίγα σας γράφουν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Κι εμείς ως Ένωση γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων και παροτρύνσεων να ξαναπάμε ν' αποκλείσουμε την πύλη στο Γουδή, επειδή πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι".
 
 http://planet-greece.blogspot.com/2012/10/blog-post_2571.html